Diskuse

Dvaadvacet let po revoluci a pořád jak v ČSSR

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EP

Většina občanů se vrhá ráno na noviny, aby si pochutnala na nové čtivé zprávě, že zase nějaký politik ukradl miliardy, nebo  usnadnil někomu je ukrást, případně jen s nimi nezákonně manipulovat, nebo stačí ocnámení, že se policie začíná o někoho zajímat. Někdy stačí sytit čtenáře jen tím, že vyšetřování "kauzy" bylo zastaveno. Když se někdy tohoto  nedostává, tak se uvede uniklý "odposlech" a ani nevadí, že je to deset let starý materiál /možná i poněkud upravený/. Jinak veřejnost má i ráda, jak si žijí bohatí, kam jezdí politici, kolik berou. Případně pomohou i nevěry VIP osob.

  Občas se přijde s blbou náladou občanů a ta ze začne mediálně analyzovat. Tyto zprávy se večer objeví ve všech kanálech TV zpravodajství. Výjimečně je něco pozitivní,třeba že Karel Janeček miliardář co nic neukradl založil nadaci na potírání nepravostí.

Z těchto materiálů nemilosrdně vyrůstá morálka popsaná v blogu.

Nikdo nezdůrazňuje, že nešvary jsou odstranirelné jen tak, že začne každý sám u sebe.Nedaří se

1 0
možnosti
MS

To je asi tak že kupujeme velmi nekvalitní zboží a za čas nás přestane bavit stále válčit se zlodějnou podnikatelů.Takže si bereme jinde to oč nás kdekoliv okradli.OK?

Přidejte k tomu vládu která okrádá občana den co den.No?Co byste chtěl.Tak si prostě ukradnu.Jak za komanče:-)[>-]

3 4
možnosti
JP

J63o53s59e27f 91P27o89t21r

10. 12. 2012 18:39

Žijete v pokřivené virtuální realitě, mimo reálný svět, v závisti a nenávisti !

2 1
možnosti
JP

J14o44s37e26f 83P51o40t18r

10. 12. 2012 17:13

Souhlas !

80% lidí, kteří v listopadu 89 cinkali klíči bohužel nechtělo měnit ideály, myšlení a  způsob života v reálném socialismu, těm lidem šlo pouze o to moci nakupovat pastelové aktovky pro děti do školy, barevné televize, mít volně dostupné módní zboží. To se jim dneska splnilo, ale jinak žijí v názorech platných před 25 lety. Je možné se o tom přesvědčit v každé diskuzi, nejvíc ale o tom vypovídá ta žumpa tady na blogu.-

8 6
možnosti
PH

Napsal jste pravdu, ale zní to blbě, lidé Vám to omlátí o hlavu, že papalášové taky kradou, tak proč ne MY.

14 5
možnosti